Onze schoolfruitadviseurs

Ook in uw regio is een schoolfruitadviseur aanwezig. Wilt u ervaringen uitwisselen of heeft u vragen? Ons team denkt graag met u mee.

 

Martijn Wielhouwer

Regio: Oost-Nederland

De gezonde ambitie van de Fruitvriendjes geeft mij de energie om dagelijks de verbinding te zoeken met scholen, ouders en het bedrijfsleven om fruit en groente voor alle leerlingen in Oost-Nederland beschikbaar te stellen.

Arjan Bouwhuis

Regio: Noord-Nederland

In deze regio wil ik gezonde voeding voor alle basisschoolleerlingen mogelijk maken. Daarom adviseer ik scholen over de mogelijkheden om fruit op school te ontvangen, zowel in beleid als financieel. Ik kan u helpen met gezonde voeding op school alsook met het behalen van certificaten voor de gezonde school.

Marielle Goorden

Regio: Noord-Brabant en Zeeland

Kinderen beter laten presteren. Als franchisenemer van schoolfruit zet ik me hier graag voor in. Samen met de scholen en de ouders kijken we naar de mogelijkheden om deze mooie missie te realiseren met als eerste stap structureel schoolfruit. Met behulp van diverse partijen zoeken we naar een financiële oplossing.

Reinoud Bliek

Regio: Noord- en Zuid-Holland

Als vader van een jonge dochter zie ik met verwondering hoe zo’n klein persoontje zich ontwikkelt. Groente en fruit zijn hier belangrijke bouwstenen in. Ik ben trots onderdeel uit te maken van Schoolfruit.nl dat met de Fruitvriendjes een leerzaam en gezond programma aanbiedt en daarmee gezonde voeding mogelijk maakt voor basisscholen!

 

Alle initiaiteven staan of vallen met een heldere communicatie én de betrokkenheid van uw schoolteam, de ouders/verzorgers en de kinderen. Onze regionale schoolfruitadviseurs delen hun ervaringen alsook praktische informatie zoals kant-en-klare voorbeelden van ouderbrieven en andere communicatie templates die u direct kunt inzetten. Het resultaat? Blij en gezonde kinderen die beter presteren!

Wist u dat ... 83% van de ouders een structureel schoolfruitbeleid wil en bereid is € 1 per week bij te dragen? Daarmee is 95% van het schoolfruit al betaald!

Heeft u interesse in het programma? Dan kunt u uw school aanmelden of informatie opvragen. Voor andere vragen, neem contact met ons op.